Hoe/wat/waar & wanneer?

 

* Kunnen wij ons op een wachtlijst laten zetten?

@ Wij werken niet met een wachtlijst. Dit om de simpele reden dat kandidaat kopers dikwijls elders een pupje kopen en niet de moeite doen om hun naam te laten schrappen van de lijst. Daarom vragen wij om een bericht te sturen wanneer je op zoek bent naar een pupje. Wij kunnen dan info geven over de actuele nestjes of de nestjes die wij verwachten.

 

* Mogen wij op bezoek komen voor er pups geboren zijn?

@ Neen, wij ontvangen geen bezoekers.  Wij zijn geen winkel met bepaalde openingsuren. Als wij elke kandidaat koper moeten ontvangen gaan wij dagen/uren tekort hebben in een week. Wij gunnen onze hondjes ook hun rust en al zeker als ze drachtig zijn willen wij stress en het risico op ziektes/bacteriën zoveel mogelijk vermijden!

 

* Wanneer mogen wij op bezoek komen?

@ Van zodra de pups een 5tal weken oud zijn mogen zij bezoek ontvangen. Voor die tijd moeten zij rust hebben en groeien. Het is ook pas rond die periode dat wij wat meer inzicht hebben op het karakter en uiterlijk. Voor dat bezoek sturen wij zo nu en dan foto's & filmpjes. Ook hier vragen wij de kandidaat kopers geduld te hebben en rustig af te wachten tot wij die sturen.

 

*Moeten wij een voorschot betalen? En zoja, wanneer?

@ Er wordt pas een voorschot gevraagd na het eerste bezoek. Dit enkel wanneer beide partijen een goed gevoel hebben! Het is dus geen aankoopverplichting maar ook geen aankoopgarantie! 

 

*Zijn de ouders aanwezig als wij komen kijken?

@ De moeder is aanwezig bij het puppybezoek. De vader is niet altijd bij ons. Dit om te vermijden dat er "ongelukjes" gebeuren. Ook gaan wij soms met ons teefje naar een reu'tje op buitendekking.

 

* Wanneer mag ons pupje mee met ons?

@ De pups mogen het nestje verlaten rond de leeftijd van 8 weken. Indien ze nog niet volledig zelfstandig droge voeding eten blijven ze een beetje langer. Wij raden iedereen aan om ons advies daaromtrent te volgen.

De leeftijd van 8 weken is een belangrijke leeftijd om nieuwe prikkels op te nemen in hun nieuwe omgeving.

Dat kan per uitzondering verlengd worden door ons of door de nieuwe baasjes maar je kan best rekening houden met de datum van vertrek wanneer je ervoor wil gaan!

 

* Zijn de pups bij hun vertrek gechipt?

@ Uiteraard worden de pups regelmatig ontwormd, gechipt en 1x gevaccineerd voor hun vertrek. Ook het kennelhoest vaccin wordt gegeven. Elke behandeling wordt in het boekje vermeld. Zij worden ook helemaal nagekeken door onze dierenarts.

 

* Wat is de prijs voor een pup?

@ Er is geen vaste prijs voor de pups. Die wordt ook nog niet in de eerste levensweken bepaald.

Hou er echter wel rekening mee dat deze pups in de hogere prijsklasse vallen.